0771.531.610
Categorii

Atelier de productie propriu pentru modele la comanda!

 

 

"Dacă am face toate lucrurile de care suntem capabili, ne-am uimi şi pe noi înşine." Thomas Edison


Pornind de la proiectele experimentale ce cuprind hainutele pentru copii, comandate special pentru clientii unicat, pana la produsele industriale de serie, am avut ocazia sa creez o varietate de proiecte pentru aceasta industrie dinamica. Sunt atrasa de provocarile creative si ma bucur sa construiesc relatii puternice de-a lungul drumului.


Explorati munca noastra si contactati-ne pentru a afla mai multe detalii!


Mariposa Industrial isi concentreaza eforturile catre productia unei game cuprinzatoare de produse textile, furnizand produse variate din confectii textile a caror functionalitate acopera cerinte de ordin practic din lumea minunata a celor mici.


 


 

spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de MARIPOSA AMC ART S.R.L., CIF: RO31725718, Reg.Com: J28/328/2013
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

mariposaindustrial.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.