0771.531.610
Categorii

Ce probleme rezolva?


Sistemul de urmarire si inventariere al echipamentelor de lucru permite spalarea si distribuirea acestora in conditii sigure si fara erori.


-Reduce cu pana la 100% furturile angajatilor

-Reduce substantial timpul de numarare la predare/primire catre/de la spalatorie

-Oferta evidenta inventarului in timp real pe sectii si unitati

-Elimina amestecurile sau pierderile textilelor

-Elimina erorile umane


Angajatii au tendinta de a sustrage imbracamintea oferita de catre angajator. Gradul de atentie acordat de angajat pentru utilizarea in conditii optime pentru a evita uzura prematura creste in momentul in care imbracamintea de lucru este utilizata de un singur angajat pe toata durata de viata a imbracamintei.


Sistemul permite inventarierea in cateva secunde a echipamentelor de protectie din fiecare sectie. Acest proces permite evitarea greselilor umane sau se pot evidentia foarte usor angajatii care nu predau imbracamintea.


O mare parte din angajati chiar daca primesc imbracamintea noua sunt tentati sa foloseasca imbracamintea veche uzata. Timpul acordat managementului articolelor de imbracaminte se va reduce substantial iar acest lucru inseamna economii substantiale.


Cum vom proceda?


Se ataseaza CIP-uri inteligente pe fiecare articol textil sau alt obiect. Fiecare CIP contine urmatoarele informatii:

-Proprietarul articolului, numele firmei, sectia, unitatea

-Denumire articol (salopeta tip A, pantaloni tip B)

-Numar de spalari suferite

-Istoric complet (data, ora, minut cand a fost preluat de la angajat, predat catre spalatorie, procesat, predat angajatului)

-Alte informatii optionale


Durata de viata a unui CIP pentru textile este de minim 200 spalari

Cipurile se citesc de la distanta de pana la 10 metri cu cititoare portabile sau antene fixe. Se urmareste miscarea cipurilor intre Sectie si Spalatorie la predare, livrare si prin procesul de spalare.

Antenele amplasate la receptii sau iesiri vor semnala cazurile de furt prin alerte vizuale sau auditive.
spacer
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Website detinut de MARIPOSA AMC ART S.R.L., CIF: RO31725718, Reg.Com: J28/328/2013
Pentru informații detaliate despre celelalte programe cofinanțate de Uniunea Europeană, vă invităm să vizitați www.fonduri-ue.ro
Investim în viitorul tău!
Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Regional 2014-2020
Conținutul acestui material nu reprezintă în mod obligatoriu poziția oficială a Uniunii Europene sau a Guvernului României

mariposaindustrial.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.